Διαθέτουμε...

Προϊόντα για κατασκευή & ανακαίνιση κουζίνας

Προϊόντα για κατασκευή ντουλάπας

Προϊόντα για το μπάνιο

 

Οικοδομική Ξυλεία, MDF, Νοβοπάν, κόντρα πλακέ, OSB

Πόρτες θωρακισμένες & εσωτερικές

Προϊόντα για κατασκευή ξύλινου δαπέδου

Υλικά επιπλοποιίας & αξεσουάρ

 

 

 

Μασίφ Παρκέτα

    Τα συμπαγή (μασίφ) παρκέτα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα μπορούν να χωριστούν σε εισαγόμενα (διαμορφωμένα) παρκέτα και εγχώριας παραγωγής. Περαιτέρω κατηγοριοποίηση μπορεί να γίνει ανάλογα την ξυλεία που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή τους και την ποιότητα, η οποία εξαρτάται από τα νερά και τους ρόζους που περιέχουν.

    Τα εισαγόμενα, διαμορφωμένα ή προ-γυαλισμένα παρκέτα αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό παρκέτων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και είναι έτοιμα προς τοποθέτηση. Η επεξεργασία της ξυλείας γίνεται σε εργοστάσια της χώρας προέλευσης ή κάποιας άλλης στο εξωτερικό. Οι διαδικασίες όπως η διαμόρφωση, ξήρανση και συσκευασία συμβαίνουν επίσης εκεί.

    Τα παρκέτα που παράγονται από ελληνικές βιομηχανίες αποτελούν μικρότερο κομμάτι της αγοράς. Σημειώνεται πως ενώ όλες οι εργασίες παρασκευής και η αποθήκευση γίνεται στην Ελλάδα, η ξυλεία είναι σπανιότερα εγχώρια, καθώς συνήθως εισάγεται σε μορφή ημίπριστων η ολόκληρων κορμών.

    Στην Κυμαξύλ, θα φροντίζουμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε όσο το δυνατό καλύτερα τον τύπο και ποιότητα των παρκέτων που θα αγοράσετε, ενώ θα σας ενημερώσουμε και για τις σχετικές πιστοποιήσεις που πρέπει να συνοδεύουν την συγκεκριμένη μορφή ξυλείας. Σκοπός μας είναι να έχετε το βέλτιστο δυνατό αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα και η βέλτιση εξυπηρέτησή σας είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης.

 

 

 

 

 

 


 

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!

 


 

UA-78530629-1